ACS112LG-TW1 ACS112LG-TW1
ACS112LG-TW1 ACS112LG-TW1
ACS112LG-TW1
Versterkt subwoofersysteem met enkele 12TW1-0.25 subwoofer, ingebouwde 400 W klasse D-versterker, zwart tapijt - afgedichte behuizing
€ 855,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
In PowerWedge+™-systemen is het vermogen rechtstreeks in het subwoofersysteem ingebouwd. Dit subwoofersysteem, dat een gepatenteerde klasse D-versterker bevat, maakt gebruik van onze exclusieve DCD™-versterkertechnologie om maximale output te halen uit de speciaal ontworpen TW1-driver met ultralage impedantie. Door directe stroomconversie te combineren met een ultrahoge stroomuitgangssectie, zijn DCD™-versterkers vrij van conventionele schakelende voedingen, waardoor ze opmerkelijk vermogen kunnen genereren met ongekende efficiëntie.

Dit subwoofersysteem, dat gebruikmaakt van de prestaties en de waanzinnig kleine boxvereisten van de TW1-subwoofer, is ontworpen om een ​​verbazingwekkende sub-bas te leveren vanuit een behuizing die slechts 168 mm diep is. Het onopvallende behuizingsontwerp is zorgvuldig ontworpen voor de optimale afgedichte uitlijning van de behuizing voor de 12TW1-driver en is verfijnd door uitgebreid luisteren in de echte wereld.

Integratie met OEM- en aftermarket-head-units is een fluitje van een cent dankzij een verscheidenheid aan invoeropties en automatische inschakelmogelijkheden (via signaaldetectie of DC-offsetdetectie). Ook inbegrepen is een laagdoorlaatfilter met variabele frequentie (50-200 Hz), samen met een schakelaar voor de uitgangspolariteit. Door een optionele RBC-1 niveauregeling op afstand (apart verkrijgbaar) toe te voegen, kunt u de subwooferniveaus rechtstreeks vanaf de bestuurdersstoel regelen. Een snel los te koppelen stroomaansluiting maakt het gemakkelijk om de subwoofer te verwijderen wanneer u extra ruimte nodig heeft.

Opmerking: DCD™-versterkte systemen gebruiken zeer specifieke componenten. Gebruik nooit een DCD™-versterker of de bijbehorende subwoofer(s) met incompatibele, niet-DCD™-producten. Als u dit wel doet, vervalt de garantie en kan er ernstige schade ontstaan.

Afwerking: Zwart, hoogwaardig autotapijt met zilver "JL AUDIO"-borduurwerk op de voorplaat. Om de subwoofer te beschermen wordt een stalen rooster meegeleverd.

Constructie: CNC-gesneden hoogwaardige MDF

Versterkervermogen: ingebouwde DCD™ klasse D-versterker (400 W @ 0,25 Ω)
Nominale impedantie: 0,25

Behuizing en subwoofer gebouwd in de VS met wereldwijde componenten