E-Sub

De subwoofers met E-sub-voeding passen een reeks van onze belangrijkste technologieën toe om uitzonderlijke geluidskwaliteit, -kracht en -waarde te leveren in een groot aantal veeleisende toepassingen. Door een state-of-the-art, DMA-geoptimaliseerde driver voor lange excursions te combineren met een zeer efficiënte, eigen schakelende versterker, levert een E-Subwoofer een niveau van prestaties dat ongekend is bij deze compacte afmetingen.

De E-sub-subwooferdriver beschikt over een radicale, diepe architectuur die is ontworpen om een ​​zeer lineaire, mechanische actie en een motorontwerp te creëren met voldoende lineaire uitwijking om het meest uitdagende programmamateriaal aan te kunnen.

Voor de E-Subs is een volledig nieuwe schakelende versterker ontworpen met een compacte en efficiënte schakelende voeding. Dit ontwerp stelt ons in staat om de afmetingen van de E-Sub compact te houden en tegelijkertijd voldoende schone stroom te leveren die de excursionbereiken van de driver volledig zal benutten.

De functieset van de E-Sub is ontworpen om het gebruik van E-Subs in een breed scala van toepassingen mogelijk te maken, van volledige home theatre systemen tot speciale tweekanaals muzieksystemen, tot desktop audiowerkstations. Tweerichtingsverkeer aan boord van een cross-over met high-pass line-uitgangen, maakt het voor de E-Sub mogelijk om naadloos te integreren met tweekanaals systemen, en op hoog niveau-inputs is het zelfs mogelijk om een ​​E-Sub toe te voegen aan systemen zonder lijnuitgangen. Polariteit en variabele faseregelingen maken het mogelijk om de uitvoer van de E-Sub precies te mengen met die van uw hoofdluidsprekers.

Elke E-Sub is met precisie gebouwd in de fabriek van JL Audio in de VS en individueel geverifieerd en getest om jaren luisterplezier te leveren in uw thuisaudio- of home theatre systeem.

Bezig met laden...
visibility

JL Audio E-Sub e110-ash

Actieve Subwoofer met 10-inch (25 cm) Subwoofer Driver, 1200 watts

2.150,00

visibility

JL Audio E-Sub e110-Gloss

Actieve Subwoofer met 10-inch (25 cm) Subwoofer Driver, 1200 watts

2.300,00

visibility

JL Audio E-Sub e112-Ash

Actieve Subwoofer met 12-inch (30 cm) Subwoofer Driver, 1500 watt

2.850,00

visibility

JL Audio E-Sub e112-Gloss

Actieve Subwoofer met 12-inch (30 cm) Subwoofer Driver, 1500 watt

3.000,00


Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.