CAR-SPEAKERS
Evolution® is een serieus product, ontwikkeld door JL Audio om te voldoen aan de eisen van de zwaarste akoestische en omgevingsomstandigheden in de high-fidelity-wereld. Evolution® gaat niet over schattige buzzwords of het exotische materiaal van de maand ... het draait allemaal om het tot leven brengen van je muziek met realisme en opwinding.

Gebruik makend van onze uitgebreide test- en ontwikkelingshulpbronnen, is elk van de Evolution®-lijnen geoptimaliseerd om je muziek te reproduceren met een levensecht evenwicht, moeiteloze dynamiek en soepele respons in de auto. Er werd vooral de nadruk gelegd op off-axis respons en dynamische stabiliteit, wat misschien niet zo belangrijk is tijdens een vijf minuten durende evaluatie op een demobord, maar het maakt het verschil wanneer het in uw auto wordt geïnstalleerd.

Er zijn veel minder dure producten die er zijn, en er zijn er nogal wat die duurder zijn ... Dus, doe je huiswerk en luister aandachtig, want geen enkel ander apparaat maakt een groter verschil in het geluid van je systeem dan je component luidsprekers.Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies