Fathom®-v2
De Fathom® v2-subwoofers offeren niets op, dankzij de dynamische voordelen van hun eigen JL Audio-woofers. Deze uitzonderlijke drivers zorgen voor een echte subwoofer-passband en een zeer hoge output, terwijl de vervorming ver onder de hoorbare drempels blijft. Om optimaal te profiteren van de excursion envelope van zijn woofer, maakt elke Fathom® v2 gebruik van een uitzonderlijk krachtige schakelende versterker met een grote toroïdale transformator en een gepatenteerd circuit dat is ontworpen om de controle en betrouwbaarheid te verbeteren.

Het compacte ontwerp en de conventionele vormfactor van de Fathoms zijn prachtig toepasbaar op de meeste thuisbioscooptoepassingen, inclusief ingebouwde ontwerpen. Aan de voorzijde gemonteerde bedieningselementen maken het een gemak om ze in te stellen en aan te passen, terwijl JL Audio's exclusieve Digital Automatic Room Optimization-circuit ervoor zorgt dat de respons soepel verloopt, zelfs in uitdagende ruimtes.

Simpel gezegd, Fathom® v2 is het compacte subwoofersysteem voor degenen die van veeleisend programmamateriaal houden en geen genoegen nemen met compromissen.
Bezig met laden...
visibility

JL Audio Fathom® F112v2-GLOSS

JL AUDIO Fathom® F112v2-GLOSS 12-inch (30cm) Actieve Subwoofer, Piano lak zwart

5.000,00

visibility

JL Audio Fathom® F113v2-GLOSS

JL AUDIO Fathom® F113v2-GLOSS 13-inch (34.5cm) Actieve Subwoofer, Piano lak zwart

6.500,00

visibility

JL Audio Fathom® F212v2-GLOSS

JL Audio Fathom® F212v2-GLOSS DUAL 12-inch (30cm) Actieve Subwoofer, Piano lak zwart 3600 watt

10.000,00


Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.