JL Audio ACP112LG-TW1

Actief subwoofersysteem met een 12TW1-0.25 Subwoofer, ingebouwde 400 W klasse D-versterker, Zwart Tapijt gepoorte behuizing

€ 799,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

ACP112LG-TW1


Actief subwoofersysteem met een 12TW1-0.25 Subwoofer, ingebouwde 400 W klasse D-versterker, Zwart Tapijt gepoorte behuizing

Met MicroSub + ™ -systemen is het vermogen ingebouwd in het subwoofersysteem. Dit ongelooflijke subwoofersysteem heeft een eigen klasse D-versterker en maakt gebruik van onze exclusieve DCD ™ -versterkertechnologie om maximale output te halen uit de speciaal ontworpen, ultra-lage impedantie TW1-driver. Door directe vermogensconversie te combineren met een ultrahoge stroomuitgang, zijn DCD ™ -versterkers vrij van conventionele schakelende voedingen, waardoor ze opmerkelijke prestaties kunnen genereren met ongekende efficiëntie.

De sleutel tot de prestaties van de behuizing is het efficiënte ontwerp met sleufpoortjes en de precieze afstemming van het 12TW1 subwoofer stuurprogramma. Uitgebreide interieurversteviging maakt het gebruik van dunner wandmateriaal mogelijk dat het inwendige volume van de behuizing ten opzichte van het uitwendige volume maximaliseert. De poort past zich rond twee wanden van de behuizing aan om de noodzakelijke lage afstemfrequentie te produceren die uitstekende uitlijning en soepele respons garandeert. De uitlopende poortingang en -uitgang verbeteren de geluidskwaliteit nog verder door het minimaliseren van luchtstroomgeluiden via de poort.

Integratie met OEM- en aftermarket-head-units is een fluitje van een cent dankzij verschillende invoeropties en automatische inschakelfunctie (via signaaldetectie of DC-offset-detectie). Ook inbegrepen is een laagfrequent laagfrequent filter (50-200 Hz), samen met een uitgangspolariteitsregelaar. Door een optionele RBC-1 externe niveauregeling toe te voegen (apart verkrijgbaar) kunt u de subwoofer-niveaus rechtstreeks vanaf de bestuurdersstoel regelen. Een snel loskoppelende voedingsconnector maakt het gemakkelijk om de subwoofer te verwijderen wanneer u de extra ruimte nodig hebt. Zoals bij alle MicroSub ™ -systemen, produceren deze versterkte versies het soort uitvoer en uitbreiding dat normaal gesproken wordt geassocieerd met veel grotere systemen.

Opmerking: DCD ™ versterkte systemen gebruiken zeer specifieke componenten. Gebruik nooit een DCD ™ -versterker of zijn bijbehorende subwoofer (s) met incompatibele, niet-DCD ™ -producten. Als u dit wel doet, vervalt de garantie en kan ernstige schade veroorzaken.

Afwerking: Zwart, hoogwaardig autotapijt met zilver "JL AUDIO" borduurwerk op de voorplaat. Een stalen rooster is meegeleverd om de driver van de subwoofer te beschermen.

Constructie: CNC-Cut Hoogwaardige MDF

Versterkervermogen: Ingebouwde DCD ™ Klasse D-versterker (400 W @ 0,25 Ω)
Nominale impedantie: 0,25 Ω

Algemene Specificaties:

 
Continuous Power Handling (RMS)   Ingebouwde Versterker 400 W @ 0.25 Ω
System Nominal Impedance   0.25 Ω
Input Voltage Range @ RCA Inputs   70 mV - 1.40 V RMS
Input Voltage Range @ High-Level Inputs   280 mV - 5.4 V RMS
Recommended Copper Power / Ground Wire Gauge   8 AWG wire
Fuse Rating   30 A (ATO or ATC)
Enclosure Type   Slot-ported, Low-profile
Finish   Zwart Autotapijt
Grille Included   Black Steel Mesh

Signal Processing:
 
Filter Mode(s)   Low-Pass only
Filter Slope(s)   12 dB/octave
Filter Frequency Range   50 Hz - 200 Hz
Output Polarity Switch   Yes
Remote Subwoofer Level Control   Optional (RBC-1)

Afmetingen:


 
External Width (W)   603 mm
External Height (H)   400 mm
External Depth (D)   235 mm
Net Weight   18.33 kg