JL Audio Dominion™ d110-Ash

Actieve Subwoofer met 10 inch (25,4cm) Subwoofer Driver & 750 watt RMS versterker.

€ 1.500,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Dominion™ d110-Ash

Actieve Subwoofer met 10 inch (25,4cm) Subwoofer Driver & 750 watt RMS versterker.

De Dominion™ subwoofers zijn gebaseerd op de uitgebreide verzameling van geavanceerde technologieën van JL Audio en combineren een ultramoderne driver voor de subwoofer en een geavanceerde klasse D-versterker voor ongeëvenaarde prestaties en waarde voor een breed scala aan compacte toepassingen.

De Dominion™ -driver is speciaal gebouwd om krachtige, laagfrequente gebeurtenissen met verbluffende impact en precisie weer te geven en maakt gebruik van de exclusieve DMA-technologie (Dynamic Motor Analysis) van JL Audio om hogere uitvoerniveaus te produceren met minder vervorming en verbeterde dynamische tracking en resolutie. Als gevolg hiervan zijn Dominion™ subwoofers in staat om piek-tot-piek-excursions te maken die ruim 2,5 inch (63 mm - d108) en 2,7 inch (68 mm - d110) overschrijden, zonder hinder of hoorbare vervorming.

Dominion™ -versterkers maken gebruik van een geavanceerd klasse D-ontwerp om het meeste uit het long-excursion driver platform te halen. Dit ontwerp heeft een strak geregelde schakelende voeding, waardoor de versterker enorme hoeveelheden ongeclipte uitgangsspanningen kan genereren. Deze technologieën zorgen ervoor dat de Dominion ™ -aangedreven subwoofers in hun comfortzone blijven, wat veel verder gaat dan de meeste kleine subwoofers zonder vermogen of driververmogen.

Met een groot aantal signaalverwerkingsfuncties zijn Dominion™ subwoofers eenvoudig in de meeste systemen te integreren. Low-pass-signalen worden nauwkeurig geleid, dankzij de 24 dB/octaaf Linkwitz-Riley uitlijning aan boord van de cross-over. Fase- en polariteitscontroles zijn aan boord om te helpen bij het bereiken van de optimale akoestische overgang tussen de subwoofer(s) en de hoofdluidsprekers. Flexibele invoeropties zijn beschikbaar om signalen op lijn- of luidsprekerniveau te accepteren. Sluit een JLINK ™ TRX-systeem (apart verkrijgbaar) aan op de draadloze link-poort aan boord en geniet van de vrijheid om uw Dominion™ bijna overal te positioneren, tot 30 meter afstand van uw bronunit.

Om de immense druk van de Dominion™ -driver onder controle te houden, is elke mooie kast zorgvuldig ontworpen en geconstrueerd met massief CNC-uitgesneden MDF-materiaal met uitgebreide interne versteviging en geavanceerde montagetechnieken. Alle Dominion™ -aangedreven subwoofers zijn met trots en precisie gebouwd in de fabriek van JL Audio in de Verenigde Staten om jaren luisterplezier te bieden.

Algemene Specificaties: 

Enclosure Type Sealed
Enclosure Finish Black Ash
Frequency Response (Anechoic) 27 - 111 Hz (±1.5dB)
-3 dB at 25 Hz / 118 Hz
-10 dB at 21 Hz / 143 Hz
Effective Piston Area (Sd) 48.71 sq in / 0.0314 sq m
Effective Displacement 127 cu in / 2.08 L
Amplifier Power 750 W RMS short-term
Power Mode Automatic (Signal-Sensing)
Light Modes N/A

Signal Processing:
 
Unbalanced Inputs Stereo or Mono (two RCA jacks)
Balanced Inputs N/A
Speaker/High-Level Inputs Stereo or Mono (removeable plug)
Input Grounding Isolated or Grounded
Input Modes N/A
Level Control Variable, from full mute to +15dB over reference gain
Filter Mode(s) Low-Pass
Filter Slope(s) 24 dB/octave
Filter Frequency Range 25 Hz - 130 Hz
Filter Defeat Function Yes
Polarity 0 or 180 degrees
Phase Variable, 0- 280 degrees, referenced to 80 Hz
Extreme Low Frequency (E.L.F.) Trim N/A
Line Outputs N/A
Output to Slave N/A
Calibration Mode N/A

Afmetingen: 
Breedte (W) 305 mm
Hoogte (H) 340 mm
Diepte (D) 403 mm
Net Gewicht 17.3 kg

*Let op: hoogtematen zijn inclusief voeten. Diepte-afmetingen zijn inclusief grille