JL Audio E-Sub e112-Gloss JL Audio E-Sub e112-Gloss JL Audio E-Sub e112-Gloss JL Audio E-Sub e112-Gloss JL Audio E-Sub e112-Gloss JL Audio E-Sub e112-Gloss JL Audio E-Sub e112-Gloss JL Audio E-Sub e112-Gloss
JL Audio E-Sub e112-Gloss JL Audio E-Sub e112-Gloss JL Audio E-Sub e112-Gloss JL Audio E-Sub e112-Gloss JL Audio E-Sub e112-Gloss JL Audio E-Sub e112-Gloss JL Audio E-Sub e112-Gloss JL Audio E-Sub e112-Gloss
JL Audio E-Sub e112-Gloss
Actieve Subwoofer met 12-inch (30 cm) Subwoofer Driver, 1500 watt
€ 3.000,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

E-Sub e112-Gloss

Actieve Subwoofer met 12-inch (30 cm) Subwoofer Driver, 1500 watt

Door een reeks van onze belangrijkste technologieën toe te passen, leveren subwoofers met E-Sub een uitzonderlijke geluidskwaliteit, kracht en waarde in een breed scala aan veeleisende toepassingen

E-Sub-drivers maken gebruik van onze exclusieve DMA-technologie om de motorsterkte van de driver te optimaliseren en lineair gedrag tijdens een zeer lange excursionrange te garanderen. Anders dan bij typische steady-state-modelleringssystemen, houdt DMA rekening met de dynamische verschuivingen die worden veroorzaakt door de huidige stroom- en achtergrond-EMF onder werkelijke omstandigheden, met echt programmamateriaal. De beloning die wordt geboden door DMA-optimalisatie is een driver die het ingangssignaal getrouw bijhoudt, op alle luisterniveaus, wat leidt tot superieure basdefinitie en dynamiek.

De extreme inbouwdiepte van de E-sub-driver is zeer bewust. Het zorgt ervoor dat er grote openingen zijn tussen de drie ophangelementen (de rubberen rand en de dubbele spinnen), waardoor uitzonderlijke mechanische stabiliteit wordt verkregen over het volledige uitwijkbereik van de driver. Dit verbetert de lineariteit verder, vermindert vervorming en verbetert de betrouwbaarheid op lange termijn. In een lijn van technische elegantie vormt de stalen voorste montageflange van de E-Sub de gehele voorplaat van het afgewerkte product, terwijl de achterplaat van de driver is ingeregen en aan de achterwand van de behuizing is bevestigd voor ondersteuning.

Om deze innovatieve drivers van stroom te voorzien, hebben we een volledig nieuwe schakelende versterker met een gereguleerde, schakelende voeding ontwikkeld, waardoor het chassis compacter, licht en efficiënt is en toch voldoende schone kracht levert om de prestatie-enveloppe van de E-sub driver volledig uit te oefenen.

De versterker is gemakkelijk te bedienen vanaf het bovenste paneel van de E-sub-kast en verwerkt signaalverwerking van studiokwaliteit om aanpassingen aan te brengen, veel aangenamer dan bedieningsknoppen op de achterkant van de meeste actieve subwoofers. Een aantrekkelijke buitenkant verbergt en beschermt de bedieningselementen tijdens normaal gebruik.

De functieset is ontworpen om het gebruik van E-Subs in een breed scala van toepassingen mogelijk te maken, van volledige home theatre-systemen tot speciale tweekanaals muzieksystemen, tot desktop audiowerkstations. Analoge ingangen zijn aanwezig voor ongebalanceerde line-level signalen of luidspreker niveau signalen. Speciale lijnuitgangen zijn inbegrepen om een ​​bi-amped systeemconfiguratie te maken zonder dat extra hardware vereist is. Handig bij het bestrijden van aardegerelateerde geluidsproblemen, configureert een schakelaar op het achterpaneel de lijnniveau-ingangen als geaard of geïsoleerd.

De actieve cross-over van de E-Sub is een echt tweewegs, vierde-orde Linkwitz-Riley-ontwerp, met een laagdoorlaatfilter dat de versterker van de subwoofer voedt en het hoogdoorlaatgefilterd signaal dat de lijnuitgangen verlaat. Wanneer de cross-over aan boord wordt oververslagen, zoals gebruikelijk is in een home theatre-installatie, leveren de lijnuitgangen een pass-through, gebufferd signaal dat identiek is aan de lijningangen, waardoor meerdere E-subs gemakkelijk onderling kunnen worden verbonden in een 'daisy-chain'. Schakelbare polariteit en een volledig variabele faseregeling ronden het signaalverwerkingsgedeelte af. Alle signaalverwerking wordt uitgevoerd in het analoge domein, wat een zeer lage latentie in kritieke applicaties garandeert.

Nauwkeurig gebouwd in de fabriek van JL Audio in de VS, zijn alle E-Sub individueel gecontroleerd en getest om jarenlang luisterplezier te leveren in uw thuisaudio- of thuistheatersysteem.

Algemene Specificaties: 

Enclosure Type Sealed
Enclosure Finish Black Gloss
Frequency Response (Anechoic) 22 - 118 Hz (±1.5dB)
-3 dB at 21 Hz / 120 Hz
-10 dB at 17 Hz / 153 Hz
Effective Piston Area (Sd) 84.4 sq in / 0.0545 sq m
Effective Displacement 235 cu in / 3.9 L
Amplifier Power 1500 W RMS short-term
Power Mode(s) Off, On or Automatic (Signal-Sensing)
Light Modes N/A

Signal Processing:
 
Unbalanced Inputs Stereo or Mono (two RCA jacks)
Balanced Inputs N/A
Speaker/High-Level Inputs Stereo or Mono (removeable plug)
Input Grounding Isolated or Grounded
Input Modes N/A
Level Control Variable, from full mute to +15dB over reference gain
Filter Mode(s) Low-Pass
Filter Slope(s) 24 dB/octave
Filter Frequency Range 25 Hz - 130 Hz
Filter Defeat Function Yes
Polarity 0 or 180 degrees
Phase Variable, 0- 280 degrees, referenced to 80 Hz
Extreme Low Frequency (E.L.F.) Trim N/A
Line Outputs Stereo or Mono (two RCA jacks), High-Pass or Pass-Through
Output to Slave N/A
Calibration Mode N/A

Afmetingen:


 
Breedte (W) 394 mm
Hoogte (H) 412 mm
Diepte (D) 467 mm
Net Gewicht 33.3 kg