JL Audio Fathom® F112v2-GLOSS

JL AUDIO Fathom® F112v2-GLOSS 12-inch (30cm) Actieve Subwoofer, Piano lak zwart

€ 5.050,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

JL Audio Fathom® F112v2-GLOSS

Actieve Subwoofer met 12 inch (30cm) subwoofer driver, piano lak zwart

De Fathom F112v2 is een uitstekende subwooferoplossing voor middelgrote kamers en is net zo thuis in een systeem dat alleen muziek ondersteunt als een hometheatersysteem. De combinatie van een ultra-long throw W7 12-inch driver en een zeer krachtige schakelende versterker geeft de sub de output die normaal gesproken wordt geassocieerd met veel grotere subwoofersystemen.

Omdat de sub is gebouwd met dezelfde driver- en versterkertechnologie als de high-end Gotham®, levert de F112v2 een ongelooflijke geluidskwaliteit. Lage vervorming, uitstekende dynamische mogelijkheden en een schokkend diepe basverlenging stellen u in staat alle opwinding van het meest veeleisende filmmateriaal te ervaren, terwijl u tegelijkertijd alle nuances en textuur van uw meest delicate muziekmateriaal kunt reproduceren.

Een complete set signaalverwerkingsfuncties is gemakkelijk toegankelijk op de voorkant van elke Fathom. Deze omvatten een zeer flexibel laagdoorlaatfilter, variabele fase, schakelbare polariteit, e.l.f. trim en ons krachtige Digital Automatic Room Optimization (D.A.R.O.) -systeem. Een gekalibreerde microfoon is inbegrepen voor de D.A.R.O. systeem. Ingangsaansluitingen worden gemaakt via ongebalanceerde RCA-aansluitingen of gebalanceerde Neutrik® combo XLR / TRS-aansluitingen. Ook inbegrepen is een XLR-uitgang om een ​​tweede Fathom® als slaafeenheid aan te sluiten.

Finish behuizing: Gloss Black

Finish Grille: Black fabric

Specificaties:

Type behuizing Sealed
Finish behuizing Black Gloss
Frequency Response (Anechoic) 21 - 119 Hz (±1.5dB) -3 dB bij 19 Hz / 150 Hz -10 dB bij 17 Hz / 167 Hz
Effective Piston Area (Sd) 0.0542 m2
Effective Displacement 4.7 L
Amplifier Power 1.8 kW RMS short-term
Power Mode(s) Off, On of Automatic (Signal-Sensing)
Light Modes Off, On of Dim


 
Breedte 384 mm
Hoogte 470 mm
Diepte 451 mm
Netto gewicht 53 kg