JL Audio Fathom® F212v2-GLOSS

JL Audio Fathom® F212v2-GLOSS DUAL 12-inch (30cm) Actieve Subwoofer, Piano lak zwart 3600 watt

€ 9.450,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

JL AUDIO Fathom® F212v2-GLOSS

Actieve Subwoofer met Dual 12-inch Subwoofer Drivers, 3600 watt

De F212v2 is de ultieme expressie van de Fathom-formule. De sub is ideaal voor grotere ruimtes dankzij zijn hoge efficiëntie en hoge vermogensoutput. De combinatie van dual ultra-long throw W7 12-inch drivers en een zeer krachtige schakelende versterker zorgen voor verbluffende prestaties op elk luisterniveau.

Omdat de sub is gebouwd met dezelfde driver- en versterkertechnologie als de high-end Gotham®, levert de F212v2 een ongelooflijke geluidskwaliteit. Lage vervorming, uitstekende dynamische mogelijkheden en een schokkend diepe basverlenging stellen u in staat alle opwinding van het meest veeleisende filmmateriaal te ervaren, terwijl u tegelijkertijd alle nuances en textuur van uw meest delicate muziekmateriaal kunt reproduceren.

Een complete set signaalverwerkingsfuncties is gemakkelijk toegankelijk op de voorkant van elke Fathom. Deze omvatten een zeer flexibel laagdoorlaatfilter, variabele fase, schakelbare polariteit, e.l.f. trim en ons krachtige Digital Automatic Room Optimization (D.A.R.O.) -systeem. Een gekalibreerde microfoon is inbegrepen voor het D.A.R.O. systeem. Ingangsaansluitingen worden gemaakt via ongebalanceerde RCA-aansluitingen of gebalanceerde Neutrik® combo XLR / TRS-aansluitingen. Ook inbegrepen is een XLR-uitgang om een ​​tweede Fathom® als slaafeenheid aan te sluiten.

Afwerking: Gloss Black

Afwerking grille: Black fabric

Breedte (B) 379 mm
Hoogte (H) 812 mm
Diepte (D) 518 mm
Net Gewicht 102 kg

Let op: De hoogte is inclusief de poten