C1-Serie
Voor degenen die waarde hechten aan inhoud en geweldige audioprestaties ... C1 is de echte deal tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Dankzij onze expertise in het bouwen van subwooferdrivers van wereldklasse, zijn de woofers in C1-componenten en coaxiale luidsprekers ontworpen om luid te worden, terwijl ze een zacht, dynamisch geluid met lage vervorming handhaven. Elke C1 woofer driver maakt gebruik van een speciaal ontworpen frame-ontwerp, uitgerust met een DMA-geoptimaliseerd motorsysteem en met mineraal gevulde, spuitgegoten, polypropyleen conussen. Een rubberen rand met geavanceerde achterwielophanging en geïntegreerde geleidingsdraden zorgen voor een nauwkeurige spreekspoelcontrole voor een betere geluidskwaliteit en verbeterde betrouwbaarheid.

Om te zorgen voor een goede pasvorm in de meeste voertuigen, bieden we een breed scala van C1-formaten, allemaal met een gemiddelde diepte en minimale tweeteruitsteeksels, om netjes op de meeste luidsprekerlocaties in de fabriek te installeren, achter de fabrieksroosters.Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.